Maak kennis met het 6 - stappenplan van Cenzaa.

Een stappenplan met alle producten die nodig zijn voor het beste resultaat!

Beleef de geuren en hoogwaardige producten tijdens een van de Cenzaa gezichtsbehandelingen. 

Elke gezichtsbehandeling is een behandeling op maat!

*Elke gezichtsbehandeling start met een geurreis en welkomstritueel
*Bij de eerste behandeling in de salon zal ik een uitgebreide huidanalyse doen waarbij we samen kijken naar uw wensen.

*Na elke gezichtsbehandeling ontvangt u een kopje Cenzaa thee en wordt het advies besproken.


Huid Analyse & Huid Advies € geen kosten 

Hier wordt een uitgebreide huidanalyse gemaakt en word gekeken naar uw huidwensen en huidtype. Samen kijken we naar wat uw huid nodig heeft en welke producten en- of behandelingen het beste zijn.

Skin Discovery Facial 30 minuten €27,-

Maak kennis met Cenzaa in deze Skin Discovery Facial. Een korte facial waarbij een uitgebreide huidanalyse gedaan wordt, een ontspanningsmoment plaatsvind en afsluit met een productadvies op maat.

Advanced Care 45 minuten  €41,50

Een behandeling waar het reinigen van de huid voorop staat. De huid wordt goed uit gereinigd en gepamperd tijdens deze Advanced Care behandeling. 

Impressions 60 minuten €54,50

Een ultieme ervaring van rust en welbehagen waarbij de huid goed gereinigd wordt, en u heerlijk laat ontspannen met de Balance Sensage. Een massage van drukpunten die de energiestroom in het lichaam weer in balans doet brengen. Epileren is bij deze behandeling inbegrepen. 

Moments 90 minuten €84,50 

U wordt getrakteerd op een complete Cenzaa beleving waarbij huidverbetering en ontspanning centraal staan. De dubbele intensieve dieptereiniging zorgt voor een schone huid, waardoor werkstoffen nog beter worden opgenomen. De luxe massages in deze behandeling geven het ultieme relaxmoment! Epileren is bij deze behandeling inbegrepen.

Extra's in de gezichtsbehandelingen

Ampul - Een ampul heeft super geconcentreerde werkstoffen, en geeft de huid een extra boost. Er zijn verschillende soorten ampullen in de salon. €6,95

Hydro Jelly Mask - Een Hydro Jelly Mask is een masker wat hydrateert, verstevigt en verkoelt. Ieder masker heeft zijn eigen werking. Na 15 minuten veranderd het masker in een soort rubber waardoor deze makkelijk te verwijderen is. €10,-