Bindweefsel

Bindweefselmassage

Binweefselmassage is dé oplossing om de huid op een natuurlijke wijze te verbeteren. Bij de Cenzaa bindweefselbehandelingen ligt de focus op het verstevigen van de huid, het creëren van volume en het verminderen van fijne en diepe lijntjes.

We ‘’bootcampen’’ als het ware de huid, zodat de collageen aanmaak wordt gestimuleerd, de doorbloeding op gang wordt gezet waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en ook werk je preventief.

Het advies is dan ook om een kuur aan te gaan van ongeveer 6 behandelingen met een behandelinterval van 2 weken. Daarna doe je 1 keer in de 6 weken een behandeling om de stevigheid te behouden.

 

Peelingen

Mandelico Glow Peel 15%

Deze ultrazachte peeling op basis van 15% amandelzuur exfolieert op een milde maar doeltreffende wijze. De peeling geeft een prachtige glow en is geschikt voor alle huidtypes.

Daarnaast heeft deze peeling een antibacteriële werking en geeft geen irritatie aan de huid!

De Mandelico Glow Peel is perfect als voorbereiding op de kuur, te gebruiken voor thuis of tussen de kuurbehandelingen door.

 

Lactic Acid 30%

De Lactic Acid oftewel melkzuur heeft een iets grotere molecule waardoor deze minder diep in de huid terecht komt in vergelijking met de Glycolic Acid. De Lactic Acid is perfect voor hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken en acne littekens.

De peeling werkt verhelderend, hydraterend, egaliserend en maakt de huid zachter en weerbaarder.

De Lactic Acid peeling kan ingezet worden als kuur. De kuur zal uit ongeveer 6-8 behandelingen bestaan met een behandelinterval van 2 weken.

Lactic Acid Therapy 45 minuten €50,-

 

Glycolic Acid 35%

Glycolzuur heeft het kleinste molecuul waardoor deze peeling het diepst in de huid terecht komt. Hierdoor werkt de peeling intensief en verbetert het de huidstructuur.

De Glycolic Acid stimuleert de cel vernieuwing, zorgt ervoor dat de huid beter wordt gehydrateerd.

Deze peeling is perfect geschikt tegen (beginnende) huidveroudering, een grove poriestructuur, vochtarme huid en oppervlakkige pigmentatie.

De Glycolic Acid Therapy kan ingezet worden als kuur. De kuur zal uit ongeveer 6-8 behandelingen bestaan met een behandelinterval van 2 weken.

Glycolic Acid Therapy 45 minuten €50,-