Massages

Ontspanningsmassages -  Kom tot rust met een heerlijke ontspanningsmassage. Massage werkt ontspannend, stress verminderend, stimuleert de bloedcirculatie en zorgt voor een betere nachtrust. Wilt u alleen een rug massage? of ook lekker de benen? De massage wordt helemaal aangepast aan uw wensen! 

Sportmassages - Klachten door werk of sport kunnen vervelend zijn. Op langere termijn kan het zelfs beperkingen geven tijdens uw werk of sporten. Met een sportmassage kijken we wat de klachten zijn en worden deze uitgebreid behandeld.  

Hotstonemassages - Een heerlijke warme en ontspannen massage. Er wordt gemasseerd met warme stenen die de spieren doen ontspannen waardoor spanning verdwijnt, Ideaal voor de koude wintermaanden.

Zwangerschapsmassage - Geniet tijdens de zwangerschap evengoed van een heerlijke massage. Door de aangepaste tafel met uitsparing voor de buik kunnen zwangere vrouwen evengoed op hun buik liggen. De massage is mogelijk vanaf 14 weken in de zwangerschap. 

Tijdens de massage kan er een heerlijke geur worden toegevoegd! 

Harsbehandelingen

Bij harsen worden de ongewenste haren verwijderd met de haar en haarwortel. Na ongeveer 3 tot 8 weken komen de haren weer terug. Maar de haren blijven zacht en dun ten opzichte van scheren. Bij regelmatig laten harsen wordt de haar cyclus verstoord waardoor de haargroei minder wordt en uiteindelijk zelfs weg kan blijven. 

Diversen

Wenkbrauwen verven - Tot ongeveer 3 weken zichtbaar op de haartjes.

Wenkbrauwen epileren/harsen - Opnieuw modelleren of bij werken van het huidige model.

Henna brows - Tot 6 weken zichtbaar op de haartjes.

Wimpers verven - Tot ongeveer 5 weken zichtbaar op de haartjes.

 

Samen kunnen we kijken welke vorm en kleur wenkbrauwen bij jou past!

Handen en voeten

Gellak handen - Blijft 2 tot 3 weken op de nagels!

Gellak voeten - Blijft 4 tot 5 weken op de nagels!

 

Mini manicure - Knippen, vijlen, verzorgen van de nagelriemen en een heerlijke handcrème. 

Mini pedicure - Knippen, vijlen, verzorgen van de nagelriemen en een heerlijke voetencrème.