Huidanalyse

15 minuten € gratis 

Tijdens de huidanalyse wordt er gekeken naar jouw huidconditie en jouw huidwensen. Op basis daarvan krijgt u advies over de producten voor thuisgebruik. 

Skin Discovery Facial

30 minuten €27,00

Maak kennis met Cenzaa in deze Skin Discovery Facial. Een korte facial waarbij een uitgebreide huidanalyse gedaan wordt, een ontspanningsmoment plaatsvind en afsluit met een product advies op maat.

Advanced Care

45 minuten €41,50 

Een behandeling waar het reinigen van de huid voorop staat. De huid wordt goed uit gereinigd en gepamperd tijdens deze Advanced Care behandeling. 


Impressions

60 minuten €54,50

Een mooie combinatie van een goede reiniging en een stukje ontspanning. Daarnaast is epileren van de wenkbrauwen inbegrepen. 

Moments

90 minuten €84,50

Huidverbetering en ontspanning staan centraal. Door de dubbele reiniging en explosie aan werkstoffen krijgt de huid een boost. Epileren is inbegrepen. 

Skinbomb Treatment

45 minuten €40,00

Geef de huid een boost met de combinatie van Mandelico Glow Peel, Spicy Skin Shock en meerdere ampullen. De ampullen worden aangepast aan uw huid. 


   Energy Bootcamp   

45 minuten €60,00

Deze behandeling met  bindweefselmassage en de Mandelico Glow Peeling verminderd fijne lijntjes en stimuleert de doorbloeding. Deze behandeling is heel goed in te zetten als kuurvorm, voor het beste resultaat. 

Lactic of Glycolic Acid  

45 minuten €50,00

Tijdens de Lactic of Glycolic Acid word er vooral gewerkt op het verminderen van fijne lijntjes, pigmentatie, acne(littekens) en een vale huid. Deze behandelingen zijn heel goed in te zetten in kuurvorm, voor het beste resultaat. 

Shock Therapy       

90 minuten €125,- 

De combinatie van de Mandelico Glow Peel, de Spicy Skin Shock en de bindweefselmassage zorgt ervoor dat de huid optimaal geboost wordt. De huid word verstevigd en krijgt een verbeterde doorbloeding.