Vakantie must haves!

Gepubliceerd op 20 juli 2023 om 12:00

We zitten midden in de vakantie periode. Dat betekent dat je wellicht wel lekker op vakantie gaat, naar het buitenland of lekker in Nederland. Maar wat neem jij altijd mee op vakantie? Als het gaat om huidverzorging en zonbescherming? 

In deze blog laat ik (handige) vakantie must haves zien die jij in jouw koffer wil hebben! 

 

1. Laten we beginnen met de juiste zonbescherming. Op vakantie is het (meestal) mooi weer en is een goede bescherming dus erg belangrijk!

Op een zonnige bestemming is de UV index vaak erg hoog en de kans op verbranding dus ook. Smeer daarom gedurende de dag met een SPF 50. Je wilt natuurlijk wel gezond en mooi bruin worden ;) 

In de webshop staan verschillende zonproducten van Cenzaa en IK Skin Perfection. 

Denk bijvoorbeeld aan de Advanced Sun SPF50 Zonbescherming of de Sunshield SPF 50 van Cenzaa of de Mineral Sunshield SPF50 van IK Skin Perfection welke parfum vrij is en dus ook ideaal te gebruiken is voor baby's en kinderen. 

2. Naast een goede zonbescherming is een verzorging na het zonnen ook erg belangrijk. Hiervoor is de Silky Aftersun erg geschikt. Dit product verzorgt en hydrateert na een dag zonnen en behoud de bruine kleur langer. 

3. Ook op vakantie wil je je huid goed verzorgen met de juiste producten. Cenzaa heeft speciale Discovery Kits met het 6- stappen plan in travelsize formaat. Zo neemt het niet zoveel in ruimte in beslag maar heb je wel de juiste verzorging mee! De Discovery Kits zijn per huidtype samengesteld en de producten zitten in een luxe toilettas. 

De Discovery kits bevatten de volgende producten:

  • - Reiniging en mist
  • - Dieptereiniging
  • - Serum en crème
  • - Masker 
  • - SPF 50  

Je shopt de Discovery Kits in de Webshop of in de salon. 

4. De bodyscrub van Treatments verwijderd dode huidcellen en zorgt ervoor dat je egaler bruin wordt. Door 2-3 keer per week te scrubben hou je de huid gezond en wordt de cel vernieuwing gestimuleerd. Hierdoor worden andere producten beter opgenomen en voelt de huid heerlijk zacht aan! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.