Skinbomb Treatment

45 minuten - € 46,-

Geef de huid een boost met de combinatie van Mandelico Glow Peel, Spicy Skin Shock en meerdere ampullen. De ampullen worden aangepast aan uw huid en huidwensen. Perfect als je een feestje of speciale gelegenheid heb! Het geeft de huid namelijk een geweldige glow. 

Energy Bootcamp 

45 minuten - € 61,50

Deze behandeling met  bindweefselmassage en de Mandelico Glow Peeling stimuleert de doorbloeding, collageen aanmaak, maakt de huid steviger en vermindert fijne lijntjes. Deze behandeling is heel goed in te zetten als kuurvorm, voor het beste resultaat. 

Lactic of Glycolic Acid 

45 minuten - € 51,50

Tijdens de Lactic of Glycolic Acid word er vooral gewerkt op het verminderen van fijne lijntjes, pigmentatie, acne(littekens) en een vale huid. Deze behandelingen zijn heel goed in te zetten in kuurvorm, voor het beste resultaat. 

* Deze behandeling kan alleen in de herfst/winter gedaan worden i.v.m. de zon. Neem contact op om deze behandeling te boeken. 

Botuline Shock Therapy 

90 minuten - € 125,00

De Botuline Shock Therapy is een unieke behandeling met een mini facelift effect! Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van bindweefselmassage die het collageen aanmaak op gang zet en de doorbloeding stimuleert. Na de intensieve massage wordt er een Botuline masker aangebracht die rimpels vermindert en een frisse uitstraling geeft. 

Say Goodbye To Wrinkles

60 minuten - € 76,50

Tijdens de Say Goodbye To Wrinkles behandeling wordt er gebruik gemaakt van de bindweefselmassage en een dermapeel. Deze combinatie geven een geweldig anti-age effect en laten de huid er strakker uitzien. 

Say Goodbye To Wrinkles

90 minuten - € 131,50

Tijdens de Say Goodbye To Wrinkles behandeling wordt er gebruik gemaakt van de bindweefselmassage en een dermapeel. Deze combinatie geven een geweldig anti-age effect en laten de huid er strakker uitzien. De behandeling wordt afgesloten met het Botuline masker voor een optimaal effect.