Huidanalyse 

15 minuten - Gratis 

Tijdens de huidanalyse wordt er gekeken naar jouw huidconditie en jouw huidwensen. Op basis daarvan krijgt u advies over gezichtsproducten voor thuisgebruik en een eventueel behandelplan. 

Skin Discovery Facial 

30 minuten - € 31,00

Maak kennis met Cenzaa in deze Skin Discovery Facial. Een korte gezichtsbehandeling waarbij een uitgebreide huidanalyse gedaan wordt gevolgd door een reiniging en dieptereiniging. Daarna zal het masker in gemasseerd worden en wordt de juiste huidverzorging aangebracht. 

Advanced Care 

45 minuten - € 45,50

Een behandeling waarbij huidreiniging voorop staat. De huid wordt goed gereinigd, onzuiverheden worden weggehaald en dan vind er een klein ontspanningsmoment plaats tijdens het masker. 

Impressions - Favoriet! 

60 minuten - € 60,-

Een mooie combinatie van een goede reiniging en ontspanning. Tijdens de Impressions ontvangt u ook een ontspannende gezichtsmassage en worden de wenkbrauwen weer in model gebracht. 

Moments 

90 minuten - € 90,-

Huidverbetering en ontspanning staan centraal. Door de dubbele gezichtsreiniging en explosie aan werkstoffen krijgt de huid een boost voor een egale, stralende teint. Tijdens de Moments worden de wenkbrauwen weer in model gebracht. De ontspannende gezichts- en hoofdhuid massage brengen je helemaal tot rust. 

IK Medikal Reflex Treatment

60 minuten - € 55,00

Deze behandeling is speciaal ontwikkelt voor de meest kwetsbare huiden tijdens of na een medisch behandeltraject. Tijdens de massage wordt er gewerkt op de meridianen om de levensenergie weer te laten stromen. Deze behandeling kan ook ingezet worden bij eczeem en psoriasis. 

IK Medikal Reflex Treatment Deluxe 

75 minuten - € 72,50

Deze behandeling is speciaal ontwikkelt voor de meest kwetsbare huiden tijdens of na een medisch behandeltraject. Tijdens de massage wordt er gewerkt op de meridianen om de levensenergie weer te laten stromen. Bij de Medikal Reflex Deluxe wordt de behandeling afgesloten met het Bio-cellulose masker om de huid optimaal te kalmeren. Deze behandeling kan ook ingezet worden bij eczeem en psoriasis.