• Verzendkosten €4,95
  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Binnen 7 dagen in huis!

Wat maakt IK Skin Perfection uniek en bijzonder?

Een gezonde huid voor iedereen! Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. IK wil haar steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur en maakt hiervoor bewuste keuzes. Onze huidverbeterende producten zijn zacht voor de (extreem) gevoelige huid en werken daadkrachtig bij ieder denkbare huidwens- of probleem. We brengen jouw huid terug naar een gezonde basis met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – groene cosmeceuticals – die diep doorwerken in de huid en ontwikkelt zijn volgens het NO-label - zonder huidonvriendelijke stoffen. Daarbij is de pH-waarde in onze producten afgestemd op de pH-waarde van de huid, zodat de zuurgraad van de huid wordt herstelt en in balans komt en blijft. Samen met jou brengen wij de huid in perfecte conditie en werken we naar doeltreffende en zichtbare huidverbetering.

 

De producten van IK Skin Perfection zijn geschikt voor de meest gevoelige huiden, eczeem, psoriasis, mensen met kanker en mensen met zware medicatie. Juist wanneer de huid kwetsbaar is, heeft het de juiste huidverzorging nodig.

 

Bij IK Skin Perfection ligt de focus op een gezonde huidflora, ook wel het microbioom. Wanneer deze uit balans is zal je merken dat je last heb van onzuiverheden, schilfers of irritatie. Het microbioom is weer in balans te brengen met de producten van IK Skin Perfection die een pH waarde van 5,5 bevatten.