De optimale skin care stappen voor in de avond!

Gepubliceerd op 29 maart 2023 om 10:39

Overdag is je gezicht overal geweest. Buiten in de stad, binnen in huis en misschien wel op kantoor of op school. Je huid krijgt wat te verduren gedurende de dag! Het is daarom van belang om je huid ‘s nachts wat liefde te geven. In deze blog zal ik je in zes stappen uitleggen hoe je de optimale gezichtsverzorging kunt doen voor de avond. Het is belangrijk om te weten dat onze huid 's nachts herstelt en regenereert. Daarom is het de perfecte tijd om je huid te voeden en te hydrateren voor een gezonde en stralende huid.

Leestijd: 3 minuten

#1 Reiniging

Begin met het reinigen van je gezicht om alle make-up, vuil en olie te verwijderen. Kies een reiniger die past bij jouw huidtype. Gebruik lauw tot warm water om je gezicht te wassen, want te heet water kan de huid uitdrogen. Kijk bijvoorbeeld eens naar Velvet Creamy Milk reiniger van Cenzaa!

 

#2 Exfoliëren

Een tot twee keer per week is het goed om je huid te exfioliëren om dode huidcellen te verwijderen en de huid te vernieuwen. Gebruik hiervoor een milde scrub of acid die past bij jouw huidtype en wrijf zachtjes over je gezicht, zoals de Microdermabrasion Polish

 

#3 Lotion

Na het reinigen is het goed om een lotion te gebruiken om de pH-waarde van je huid te herstellen. Breng de lotion aan op een wattenschijfje of op je handen en veeg deze zachtjes over je gezicht. Deze lotion Velvet Mist van Cenzaa hersteld je huid op een rustige en hydraterende manier.  

#4 Serum

Breng vervolgens een serum aan om de huid te voeden en te hydrateren. Kies een serum dat past bij jouw huidtype en breng het aan op je gezicht en hals. Cenzaa heeft meerdere serums voor verschillende huidtypes. Bijvoorbeeld Sweet Power voor een droge huid, Energetic Power voor een anti-age werking en Vitamine C Oil Elixer voor een natuurlijke gloed!

 

#5 Oogcrème

Vergeet niet om een oogcrème te gebruiken om de tere huid rondom je ogen te verzorgen. Breng een kleine hoeveelheid oogcrème aan op je vingertoppen en dep het zachtjes onder je ogen. De Supreme look is een hele fijne oogcrème. 

 

#6 Nacht- of voedende crème

Sluit je avondroutine af met een voedende crème. Je huid kan 's avonds meer hydratatie gebruiken. Het kan helpen om de huid te hydrateren, te herstellen en te beschermen tegen veroudering en andere huidproblemen. Het is echter belangrijk om een nachtcrème te kiezen die geschikt is voor jouw huidtype en specifieke behoeften, en om deze regelmatig en consequent te gebruiken voor de beste resultaten! Kijk bijvoorbeeld eens naar Sweet Heaven van Cenzaa. Wist je dat je ook kunt slapen met de Relaxing Touch masker van Cenzaa?

 

Wil je weten wat jouw huidtype is en welke producten voor jou het beste werken? Boek een gratis huidanalyse in en dan stellen we een behandelplan op!

 
Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.