Spice up your skincare routine!

Gepubliceerd op 17 juni 2024 om 16:46

Geef je huid een extra boost met de Spicy Skin Shock 🌶️


De Cenzaa Spicy Skin Shock maakt je huid actief en zorgt ervoor dat je huid beter doorbloed wordt. Dit product maakt je huid gladder en egaler. Het is een favoriet van vele! Hoe gebruik je Spicy Skin Shock in je dagelijkse routine? En welke ingrediënten zorgen voor dat wow effect?

 

Hoge concentratie PCN2®

De Cenzaa Spicy Skin Shock geeft je huid een zuurstofboost. PCN2® is een combinatie van fyto-, cosmeceuticals, nutraceuticals en neuroceuticals. De Spicy Skin Shock bevat kalmerende allantoïne en zonnebloemolie (phytoceuticals), glycolzuur, pyrodruivenzuur en niacinamide (cosmeceuticals), vitamine E en jojobaolie (nutraceuticals) en bethaphroline (neuroceuticals). Deze combinatie zorgt ervoor dat de huid flink wordt gestimuleerd en dus een zuurstofimpuls krijgt. En dat kan je zien! 

Effect

Een combinatie van zuren (glycolzuur, pyrodruivenzuur, appelzuur, melkzuur en wijnsteenzuur) maakt de huid zacht en schoon. Dode huidcellen worden losgeweekt, de huid wordt gehydrateerd en een doffe huid krijgt een stralende glow. De huid wordt rood door de zuren. Rustig blijven, dat is goed. Roodheid betekent dat je huid aan het werk gaat en je bloedvaten aanzet. De Spicy Skin Shock maakt je huid gladder en egaler. Dit komt omdat de huid van dode huidcellen is ontdaan. Allantoïne is toegevoegd om de huid te kalmeren. Dit natuurlijke ingrediënt kalmeert de huid en voorkomt roodheid.

 

Gebruik

De Spicy Skin Shock bevat veel actieve ingrediënten, dus is het belangrijk om de huid rustig te laten wennen aan het masker. Het is belangrijk om deze op te bouwen. Je kunt dit masker op verschillende manieren gebruiken. Lees hieronder op welke.

1: Als kuur - gebruik de Spicy Skin Shock elke dag voor 2 weken. Bouw hierbij de minuten op met een max van 7 minuten. Hierna gebruik je het masker 2-3 keer per week

2: Samen met het Cenzaa Illuminating Masq - dit duo geeft een intensieve reinigingsboost! Het Cenzaa Illuminating Masq verdwijdert dode huidcellen door middel van milde zuren en laat de huid zacht en fris achter. Meng deze 2 samen en laat dit 5 minuten inwerken.


Niet geschikt bij actieve acne of een rosacea huid!


Wil je dit masker graag een keer in de salon ervaren? Vraag ernaar tijdens een behandeling of shop de Spicy Skin Shock in de webshop! 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.